Import en export

Wanneer je een zeer speciale auto zoekt, kan het goed zijn dat deze enkel (in goede staat) in het buitenland te koop is. Wij kunnen je helpen met alle aspecten van het importeren van de auto. Wanneer je je auto wilt exporteren kunnen we daar uiteraard ook bij helpen.

Heb je je toekomstige auto al gevonden? Fijn! Je kunt zelf de aankoop doen of je kunt dat aan ons overlaten. Heb je hem nog niet gevonden? Kijk dan bij “aan- en verkoopbemiddeling”. Zodra de auto gekozen is, zorgen wij ervoor dat de auto naar Nederland komt. Staat de auto in Duitsland en is de staat van de auto onzeker? Dan gaan wij zelf bij de auto kijken en wanneer hij goed is, nemen we hem mee naar Nederland. Staat de auto in België of Engeland, dan kunnen we de auto eventueel ook gaan bekijken en meenemen als je dat graag wilt.

Staat de auto in Amerika of in een ander land? Geen probleem! Wij hebben overal goede experts tot onze beschikking die de auto voor ons kunnen keuren. Nadat de auto is gekeurd, regelen wij het transport voor je.

Zodra de auto bij ons op de zaak staat, brengen we de BPM (de kosten die je moet betalen voor het invoeren) in kaart en doen we onze uiterste best om deze zo laag mogelijk te houden. Daarna voeren we de auto voor je in bij de RDW en als je dat wilt kunnen we nog wat onderhoud of reparaties uitvoeren. Daarna staat de auto geheel gepoetst voor je klaar en kun je hem bij ons ophalen!

Contact opnemen