Engineering

Wil je nog een stap verder dan Custom Tuning? Dan kun je bij ons terecht voor Engineering. Hierbij kunnen we alle overige modificaties doen aan een auto!

Maar wat zijn dan alle overige modificaties? Dat zijn er eigenlijk teveel om op te noemen. Heb je enkel een ombouw van een auto? Dan maken wij er geweldige auto van! Samen met jou kijken wij wat je wensen zijn en waar de auto aan moet voldoen. Wil je er bijvoorbeeld mee op straat kunnen rijden, ermee driften of ermee dragracen? Dan moet je aan bepaalde eisen voldoen. Wij kennen de eisen en zorgen dat we de auto correct bouwen.

Natuurlijk hoef je geen hele auto door ons te laten bouwen als je dat niet wilt, wij kunnen alle delen aanpassen, ook als er geen standaard “out of the box” oplossing is! Onze kracht ligt in het handmatig aanpassen van constructies, onderdelen en verbindingen. Wil je heel graag een aparte aanpassing maar zegt iedereen dat dat niet mogelijk is? Neem dan contact met ons op, in bijna alle gevallen kunnen we je helpen!

Heb je een exclusieve auto of een klassieker? Dan begrijpen we dat de aanpassingen misschien niet te zien mogen zijn. Ook dat is geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat de auto de uitstraling behoudt (of krijgt) die jij wilt.

Contact opnemen