Custom Chiptuning

Wil je direct weten welke resultaten je kunt behalen met Custom Chiptuning? Selecteer dan hier je auto!

Wil je je auto graag sneller maken of het brandstofverbruik naar beneden brengen? Dan is Custom Chiptuning een goede optie! Bij Custom Chiptuning programmeren wij de computer van de auto opnieuw om deze zo optimaal mogelijk te laten presteren.

Wanneer een auto in een fabriek wordt gebouwd, laden zij software in die niet specifiek op die auto is afgesteld. Door aanpassingen door te voeren in de software kunnen er betere resultaten worden behaald. Als je hierboven je auto selecteert, kunt je direct zien welke resultaten we minimaal kunnen behalen met betrekking tot het vermogen van je auto. We zeggen specifiek minimaal omdat we meestal betere resultaten behalen, echter kunnen we dat niet garanderen dus laten we hier alleen de waarden zien die we wel kunnen garanderen!

Wil je niet persé meer vermogen maar graag wat minder brandstofverbruik? Dat kan natuurlijk ook. Wij schrijven de software geheel op maat zodat we zo goed mogelijk aan je wensen kunnen voldoen!

Natuurlijk wil je graag weten wat de kosten hiervoor zijn, en dat willen we je ook graag vertellen! De kosten verschillen echter per auto, dat komt bijvoorbeeld door de plaatsing van de computer in je auto. Kunnen we onze apparatuur direct aansluiten? Dan zul je in een lagere prijsklasse vallen. Er zijn echter ook auto’s waarbij we onderdelen moeten demonteren voor we erbij kunnen of zelfs de computer er tijdelijk uit moeten halen, dan zullen de kosten iets hoger worden. Selecteer hierboven je auto, klik op “meer info” en vraag een offerte aan. In de meeste gevallen heb je de prijs binnen 24 uur in je mailbox!

Wil je graag het vermogen van de auto gemeten hebben nadat we Custom Chiptuning hebben uitgevoerd? Geen enkel probleem! Dan nemen we je auto mee naar een vermogensbank en krijg je van ons de uitslagen.

Over het algemeen zijn we een ochtend of middag bezig om Custom Chiptuning uit te voeren. Als je je auto bij ons neerzet, kun je hem dus na een paar uur alweer ophalen! Wil je wachten? Dat kan uiteraard wanneer je een “makkelijke” auto hebt. We hebben koffie en iets te lezen!

Contact opnemen