Aan- en verkoopbemiddeling

Wil je een auto kopen of verkopen maar heb je daar hulp bij nodig? Dan kunnen wij je helpen!

Zoek je een auto maar heb je ooit een miskoop gedaan? Of heb je een auto gezien maar weet je niet of het wel een goede auto is? Dan kun je ons inschakelen. Je kunt ons een zoekopdracht geven waarna wij een aantal auto’s voor je zullen zoeken zodat we in overleg een keuze kunnen maken, maar je kunt ook een specifieke auto aan ons doorsturen. Wij kunnen je adviseren op basis van de advertentie, of de auto voor je gaan bekijken. Wanneer je niet geweldig bent in onderhandelen, kunnen wij dat eventueel voor je doen.

Zoek je een exclusieve auto die nergens te vinden lijkt? Neem dan vooral contact met ons op. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk in zowel binnen- als buitenland en krijgen regelmatig hele bijzondere auto’s aangeboden. Is de auto die je zoekt niet bij ons aangeboden? Dan nemen wij contact op met de mensen in ons netwerk om de auto te zoeken en houden we het nieuwe aanbod scherp voor je in de gaten!

Heb je al een auto maar wil je hem graag verkopen? Dan zijn er verschillende manieren waarop we kunnen helpen. Misschien weten we dat iemand uit ons netwerk een auto zoals die van jou zoekt, of we geven je advies. Heb je een auto die wij hebben aangepast? Misschien kunnen we hem dan wel voor je aanbieden! Heb je een speciale auto waar wij aan hebben gewerkt? Dan kunnen we de auto in sommige gevallen in consignatie aanbieden. Wij zorgen dan voor de advertentie, zichtbaarheid op social media, verspreiding in ons netwerk en de auto komt voor onze zaak te staan.

Contact opnemen