Kevlar upgrade koppeling

DBM Engineering heeft veel ervaring opgedaan in het upgraden van diverse koppelingen wanneer aftermarket geen oplossingen voorhanden waren. Voor diverse rijvaardigheidsscholen produceerd DBM koppelingssystemen die extreme omstandigheden kunnen hebben op basis van orginele onderdelen. Een rijschool die off-road normaal maar twee weken deed met de orginele koppeling waarbij de auto 8uur per dag gebruikt wordt voor instruktie werdt de levensduur verlengt naar 4 maanden. Dit brengt uiteraard een grote kosten besparing met zich mee.

We kunnen vliegwielen modificeren, drukgroep voorspanning aanpassen maar het belangrijkste de voering van de koppeling vervangen voor een kevlar facing. Hier hebben we nog verschillen zoals de SF serie voor race en rally of de gewone ringen voor sport doeleinden. Deze ringen passen we naderhand nog aan dmv extra groeven afhankelijk van de toepassing.

We kunnen een nieuwe set voor uw auto leveren en aanpassen ook kunnen we evt uw oude koppeling upgraden, uiteraard afhankelijk van de conditie.

Bel geheel vrijblijvend voor prijzen en levertijden.