Projects

Om de klanten meer insight te geven in onze werkzaamheden gaan we leuke projecten meer aandacht geven via internet. HIerbij kunt u details en vorderingen volgen via Projects in het keuze menu. Op de eerste pagina worden de actuele projecten weergegeven, in het keuze menu kunt u de details gaan bekijken. Om de zoveel tijd zullen we de projecten op de home pagina toelichten zodat snel gezien wordt of er vorderingen zijn. Hieronder alvast een voorproefje voor komende maand.

Project ECR33/34:
RB25 omgebouwd naar RB26 draaiend gedeelte voorzien va NEO6 ER34 cilinderkop. De GT3582R twin scroll is gemonteerd op een Full-Race uitlaatspruitstuk. De voorzijde van deze auto is omgebouwd naar een echte R34GTR voorkant. Deze respons motor gaat dadelijk circa 500pk leveren.

Project R35 GTR:
Deze auto heeft door te weinig olie motorschade opgelopen. Van deze vervelende gebeurtenis wordt gebruik gemaakt om gelijk diverse aanpassingen te doen aan de auto. De auto gaat voorzien worden van een nieuw titanium uitlaatsysteem, inlaat wordt aangepast, De motor wordt opnieuw gemaakt en voorzien van nieuwe krukas, lagers, etc…

Project R34GTR Nismo001 R-tune:
Deze door Nismo eerst gebouwde R34 R-tune maken we klaar voor de time attack van 5 september. De auto zal voorzien worden van rolkooi, nieuwe turbo setup en Link G4 ECU sytee. De motor is voorzien van 2,8ltr Tomei strokerkit. Naast alle motorische aanpassingen wordt het onderstel ook voorzien van IKeya Formula onderdelen. Hierna zal de auto opnieuw gespoten worden.

DBM Engineering heeft al vele projecten uitgevoerd. Variërend van engine swaps tot het bouwen van complete racewagens. Neem gerust een kijkje in onze projecten afdeling op de website. Daar laten we een aantal voorbeelden zien van reeds door ons gebouwde projecten. Zoals bv een Nissan Skyline met 600PK of een Honda S2000 voor circuit gebruik tot een extreem verbouwde race BMW. Niets is ons te gek. Als u zelf eens wilt zien wat wij kunnen maken, maak dan eens een afspraak om een van onze projecten te komen bekijken.